Kontakta oss gällande maskiner för termoformning.

Tobias Remnemark | Kristian Blomén

Telefon: 0471-251 21 | 0471-251 23

Tobias Remnemark | Kristian Blomén

Biesse Terma

Terma är Biesses maskinprogram för termoformning med automatisk in- och urlastning. Termoformning innebär att man använder gjutning och vakuum för att forma plasten. Metoden kan användas för plaststycken i olika färger, storlekar och ytskikt för att tillfredsställa behoven hos ditt företag.

Biesse Terma – för mångsidig termoformning av plast

Termamaskinerna värms upp snabbt och kostnadseffektivt tack vare ett halogenelement. Halogenelementet svalnar även snabbt efter användning vilket sparar på energi. Maskinerna är utrustade med den senaste tekniken från Siemens och Festo och har ett enkelt Windows-gränssnitt där du enkelt kan övervaka alla process- och produktivitetsparametrar. Automatisk positionering tillåter för termoformning av plastskivorna enligt dina önskemål, och fungerar även på mindre skivor. Systemet med automatisk in- och urlastning använder sugkoppar för att föra in plastskivorna i maskinen så att du har tid över att utföra andra uppgifter.

Termokamera för högkvalitativ och jämn termoformning

Biesse Terma är utrustad med en termokamera som övervakar att plastskivan värms upp jämnt över hela ytan, vilket garanterar en slutprodukt av högsta kvalitet.

Terma

Terma

Termamaskinerna har en snabb och kostnadseffektiv uppvärmning med halogenelement. Maskinerna byggs med den senste tekniken från Siemens och Festo och har ett enkelt Windows-gränssnitt med visualisering av alla process- och produktivitetsparametrar.