Kontakta mig om putsmaskiner.

Åke Ljungkvist

ake.ljungkvist@jonstenberg.se

Telefon: 0471-251 22

Åke Ljungkvist

Biesse Viet bredbandputsar

Putsmaskinerna från Biesse Viet bygger på mer än 60 års erfarenhet i branschen. Dessa högtekniska och samtidigt lättanvända bredbandsputsar, lämpliga bland annat för plast, är packade med en mängd banbrytande innovationer och patenterade lösningar. Tack vare detta har Viet tagit en ledande roll som tillverkare av bredbandputsar. Nu behöver du inte längre välja mellan kvalitet och miljövänlighet – svaret stavas Biesse Viet! Med en vinnande kombination av detaljkunskap och spetsteknik erbjuder Viet lösningar för både små och stora kunder. Biesse är också kända för sin konkurrenskraft – en bredbandsputs från Biesse Viet blir din till priser som får konkurrenterna att blekna, samtidigt som prestandan är jämförbar med varianter i betydligt högre prisklasser.

Viet Plast – bredbandsputsar för plast och komposit

Viet Plast bredbandsputsar erbjuder en optimal putskvalitet, effektivare putsning och möjlighet till betydande kostnadsbesparingar. Bredbandsputsarna kan användas för plast, kompositmaterial, skumplast och kompakta material. Använd dem för att kalibrera, putsa och glasera ytor i varierande storlek. Bredpandsputsar från Viet Plast är lämpliga för hantverkare och små samt medelstora företag.

Viet Plast

Viet Plast

Viet Plast bredbandsputsar erbjuder en optimal putskvalitet, effektivare putsning och möjlighet till betydande kostnadsbesparingar.