Kontakta oss gällande plattuppdelningssågar

Tobias Remnemark | Kristian Blomén

tobias.remnemark@jonstenberg.se

Telefon: 0471-251 21 | 0471-251 23

Tobias Remnemark | Kristian Blomén

Biesse Selco plattuppdelningssågar

Selco är Biesse-gruppens serie av maskiner och modeller av plattsågar som på ett optimalt sätt hjälper användaren att få till perfekt utskurna bitar. I Selcos utbud hittar du allt från de enklaste plattsågarna med enbart inmatning framifrån, till komplexa vinkelanläggningar med hög kapacitet.

Biesse Selco plattsågar för plastmaterial

Plattuppdelningssågarna från Selco Plast har ett enkelt användargränssnitt och innovativa tekniska lösningar som standard. Det patenterade systemet TwinPusher finns på samtliga plattsågar från Biesse och ökar produktiviteten med 40 %. Detta i kombination med optimeringsprogrammet Optiplanning förbättrar inte bara produktiviteten utan minimerar även materialspillet.

Välj plattsåg efter behov

Modellen WN2 är perfekt för det lilla företaget som vill gå över från manuella maskiner till att använda morgondagens teknik idag – allt till konkurrenskraftiga priser och med hög kvalitet. Sågbladen är monterade med en för Selco unik patenterad metod och kan enkelt bytas ut utan behov av verktyg. SK4 är även den avsedd för mindre till medelstora företag. Den något kraftfullare WN6 passar för medelstora arbetsstycken. Tungviktaren WN7 passar perfekt för att möta behoven hos medelstora och större möbeltillverkare.

Selco Plast

Selco Plast

Biesse Selco plattuppdelningssågar

Plattuppdelningssågarna från Selco Plast har ett enkelt användargränssnitt och innovativa tekniska lösningar som standard. Med optimeringsprogrammet Optiplanning förbättrar man inte bara produktiviteten utan minimerar även materialspillet.