Om oss

Om oss

Jon Stenberg AB i Lindås är ett av de äldsta företagen i Sverige när det gäller träbearbetning. Det beror på att vi hela tiden legat längst fram och lett utvecklingen. Jon Stenberg AB har sitt hjärta i det idylliska Lindås, strax utanför Emmaboda i Småland. I mer än 85 år har Jon Stenberg AB försett svensk träindustri med Europas mest moderna utrustning.
Decennier av erfarenhet har gjort företaget till en ovärderlig kunskaps- och utvecklingskälla för alla som sysslar med träbearbetning. Men dit hade vi inte nått utan nära kontakt med framtiden.
Utvalda maskinleverantörer förser oss ständigt med ny och tidig kunskap om den tekniska utvecklingen i världen. Våra kunder vet att all utveckling bygger på erfarenhet och känner sig därför trygga i kontakten med oss. Tryggheten personifieras i det nära och förtroendefulla samtalet oss emellan.
Våra kunder vet att vi har den produktionstekniska kompetens som skapar fungerande helhetslösningar. Vi vet att den optimala anläggningen också kräver utbildning, service, underhåll och ett välskött reservdelslager.
Jon Stenberg AB i Lindås har all den erfarenhet branschen bygger sin framtid på.

Helheten - vår styrka!