Kontakta oss när det gäller borrning

Tobias Remnemark | Kristian Blomén

Telefon: 0471-251 21 | 0471-251 23

Tobias Remnemark | Kristian Blomén

Borrmaskiner från Biesse för kvalitet och innovation

Biesse grundades redan 1969 och har därmed många decenniers erfarenhet av att leverera förstklassiga maskiner. Kvalitet är deras ledord och varje maskin genomgår i genomsnitt 160 kontroller under tillverkningsprocessen, följt av ett rigoröst sluttest innan de är redo för marknaden.

Borrmaskiner för plastarbeten

Biesse erbjuder många olika maskiner i ett flertal modeller så att du kan hitta något som passar just dig - vare sig du söker en borrmaskin för klassiska träarbeten eller en borrmaskin för plast- och kompositmaterial. Hos Jon Stenberg hittar du borrmaskiner för stora serier och Batch-One, maskiner som tillåter flexibilitet och automatiska linjer samt stand-alone och celler.

EKO Plast – en av de mest avancerade borrmaskinerna från Biesse

Biesse EKO 2.1 Plast är en kompakt, flexibel CNC-styrd vertikal borrmaskin för bearbetning av skivor i olika tjocklekar och format. Här ges möjlighet till flexibel bearbetning med borrning och fräsning kontrollerad av Biesses programvara, bSolid - ett program som är lätt att använda även för operatörer utan djupare IT-kunskaper. bSolid tillåter dig att simulera hur materialet kommer att se ut efter användning av borrmaskinen. Tack vare den praktiska skärmen på maskinens framsida har du tillgång till alla de funktioner som krävs för inmatning och redigering av program. EKO 2.1 har uppdaterad teknik som ger minskat koldioxidavtryck.

EKO Plast

EKO Plast

Biesse EKO 2.1 Plast är en kompakt, flexibel CNC-styrd vertikal borrmaskin för bearbetning av skivor i olika tjocklekar och format. Här ges möjlighet till flexibel bearbetning med borrning och fräsning kontrollerad av Biesses programvara, bSolid. Via en skärm på maskinens framsida har operatören tillgång till alla de funktioner som krävs för inmatning och redigering av program.