Vi söker en servicetekniker för omgående anställning!

Vi söker en servicetekniker för omgående anställning!

Är du teknikintresserad, älskar att lösa problem och söker ett intressant, varierande och utvecklande arbete inom ett spännande område? Då skall du söka det här jobbet!

Tjänsten innefattar
- akuta reparationer och service
- planerade underhållsinsatser
- nyinstallationer
- utbildning av operatörer
- montageledning vid större installationer

Majoriteten av våra kunder finns i ett bälte runt det småländska höglandet, men även i övriga landet, vilket förutsätter att du är beredd att resa i veckorna. Rollen som servicetekniker är en viktig del i företagets relation till kunderna och tillsammans med servicechef och övriga fälttekniker bildar ni ett starkt team för vår eftermarknad.

Som person måste du vara stresstålig och kunna visa ett stort tålamod när du befinner dig ute på kundbesök. Du bör också känna dig bekväm med att vid större installationer ta på dig rollen som montageledare och vara projektledarens förlängda arm på plats.

Vi erbjuder dig att:
- Bli en viktig kugge i ett starkt team
- Vara med att leda utvecklingen i en hållbar framtidsbransch

Ditt arbetsområde blir hela Sverige, men vi ser gärna att ditt boende är i eller i närheten av Jönköping.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig med ett starkt kundfokus och som gillar att ge professionell service anpassad efter olika kunders specifika behov. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och tekniker. Som person är du lugn och kan arbeta metodiskt i högt tempo och är även en ansvarsfull lagspelare som arbetar mot uppsatta mål.

Du ska ha en stor portion social kompetens, PC-vana samt behärska engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Övriga meriterande erfarenheter;
- erfarenhet från träbearbetning
- erfarenhet av ytbehandling
- kunskap av felsökning i elsystem

Vår personalpolicy är att vi alla jobbar under frihet och personligt ansvar och att vi alla hjälps åt för att göra företaget starkt och därmed intressant för våra kunder.

Jon Stenberg AB är återförsäljare av maskiner och tillbehör till träindustrin sedan 1934. Vi har således en lång och gedigen erfarenhet av maskinleveranser. Våra leverantörer är världsledande inom sitt område, och tillsammans med våra leverantörer kan vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av maskiner, både för den stora och den lilla tillverkaren.
Vårt huvudkontor finns i Lindås utanför Emmaboda och vi har lokalkontor i Jönköping, men du utgår oftast från hemmet då våra kunder finns i hela landet.

För ytterligare upplysningar kontakta VD Robert Stenberg på tel. 0471-251 15 eller servicechef Markus Engström på tel 0471-251 42.
Skicka din intresseanmälan till jobb@jonstenberg.se snarast möjligt, dock senast 2020-03-31, då urvalsprocessen sker fortlöpande.