Vi söker en säljare för omgående anställning!

Vi söker en säljare för omgående anställning!

Har du erfarenhet från försäljning, älskar att hitta lösningar på kundens behov och söker ett intressant, varierande och utvecklande arbete inom ett spännande område? Då skall du söka det här jobbet!

Tjänsten innefattar
- besöka nya och befintliga kunder
- erbjuda lösningar för kundens produktion
- leverantörskontakter
- styrning av investeringsprojekt

Våra kunder finns över hela landet vilket förutsätter att du är beredd att resa mycket och att din familjesituation tillåter det. Leverantörskontakterna innebär även resor utomlands. I rollen som säljare är du en viktig del i företagets relation till kunderna.

Vi erbjuder dig att:
- Bli en viktig kugge i ett starkt team
- Vara med att leda utvecklingen i en hållbar framtidsbransch

Ditt arbetsområde blir hela Sverige och din placering är fri, inom rimliga gränser, då vi ändå ser att du tillbringar din mesta tid hos våra kunder.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig med ett starkt kundfokus och som gillar att ge professionell service anpassad efter olika kunders specifika behov. Som person är du lugn och kan arbeta metodiskt i högt tempo och är även en ansvarsfull lagspelare som arbetar mot uppsatta mål.

Du ska ha en stor portion social kompetens, PC-vana samt behärska engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Övriga meriterande erfarenheter;
- projektledning
- produktionsekonomi

Vår personalpolicy är att vi alla jobbar under frihet och personligt ansvar och att vi alla hjälps åt för att göra företaget starkt och därmed intressant för våra kunder.

Jon Stenberg AB är återförsäljare av maskiner och tillbehör till träindustrin sedan 1934. Vi har således en lång och gedigen erfarenhet av maskinleveranser och har dessutom Sveriges bästa resurser för installation och service. Våra leverantörer är världsledande inom sitt område, och tillsammans med våra leverantörer kan vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av maskiner, både för den stora och den lilla tillverkaren.
Vårt huvudkontor finns i Lindås utanför Emmaboda och vi har lokalkontor i Jönköping.

För ytterligare upplysningar kontakta VD Robert Stenberg på tel. 0471-251 15.
Skicka din intresseanmälan till jobb@jonstenberg.se snarast möjligt, dock senast 2020-01-31, då urvalsprocessen sker fortlöpande.