CLT400 ger bäst prestanda för bearbetning av korslimmat trä

CLT400 ger bäst prestanda för bearbetning av korslimmat trä

Marknaden för korslimmat trä har formligen exploderat de senaste åren, vilket Biesse Uniteam har svarat upp mot. Med nya CLT400 lyfter de standarden för bearbetning av korslimmade element. Maskinen är extremt flexibel, speciellt utformad för att klara alla de bearbetningar som krävs.

Maskinen är mycket kraftfull och möjliggör snabba rörelser utan att förlora precisionen. De två oberoende 5-axliga fräsmotorerna kan dels jobba samtidigt på samma detalj, dels växla verktyg med en fräsmotor medan den andra bearbetar. CLT400 kännetecknas av förstklassiga komponenter som garanterar optimal bearbetningskvalitet.

CLT400 är framtidssäker och stödjer öppna standarder för 3D CAD/CAM och BTL-filer. Maskinen är ergonomisk inifrån och ut, både vad gäller åtkomst för verktyg och löpande underhåll. Dessutom kan du se fram emot en bra och ren arbetsmiljö tack vare maskinens välbyggda bullerreducering och effektiva utsug.

Se CLT400 in action på vår YouTube-kanal.

Ladda hem produktfolder (engelska, 712 kB)