TILLSATT – Vi söker för omgående anställning en reservdelssäljare/lagerarbetare!

TILLSATT – Vi söker för omgående anställning en reservdelssäljare/lagerarbetare!

Är du en social problemlösare och vill arbeta i en spännande miljö med kundkontakt? Tycker du om att styra ditt eget arbete och planera din egen tid? Då skall du söka det här jobbet!

I denna tvådelade roll arbetar du både som orderadministratör och lageransvarig. Som orderadministratör har du kontakt med kunder och inköpare via mail och telefon.

Tjänsten innefattar:
- Försäljning av reservdelar och förnödenheter
- Inköp av reservdelar
- Ge service i frågor om produkter, priser och leveranser
- Lageransvar
- In- och utleveranser
- Enklare fastighetsunderhåll

För att trivas och lyckas i rollen är din personlighet mycket viktig. Du är positiv, nyfiken och serviceinriktad och är van att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du ansvarstagande och noggrann och trivs med varierande arbetsuppgifter. Sist men inte minst är du prestigelös och har lätt för att samarbeta med olika funktioner.

Vi erbjuder dig att:
- Bli en viktig kugge i ett starkt team
- Vara med att leda utvecklingen i en hållbar framtidsbransch

Din placering blir i Lindås straxt utanför Emmaboda.

Du ska ha en stor portion social kompetens samt behärska engelska i tal och skrift.

Vår personalpolicy är att vi alla jobbar under frihet och personligt ansvar och att vi alla hjälps åt för att göra företaget starkt och därmed intressant för våra kunder.

Jon Stenberg AB är återförsäljare av maskiner och tillbehör till träindustrin sedan 1934. Vi har således en lång och gedigen erfarenhet av maskinleveranser och har dessutom Sveriges bästa resurser för installation och service. Våra leverantörer är världsledande inom sitt område, och tillsammans med våra leverantörer kan vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av maskiner, både för den stora och den lilla tillverkaren. Vårt huvudkontor finns i Lindås utanför Emmaboda och vi har lokalkontor i Jönköping.

För ytterligare upplysningar kontakta VD Robert Stenberg på tel. 0471-251 15.
Skicka din intresseanmälan till jobb@jonstenberg.se snarast möjligt, dock senast 2019-03-15, då urvalsprocessen sker fortlöpande.