RBO hanteringsutrustning

Biessegruppen erbjuder ett brett utbud av lösningar för horisontell och vertikal materialhantering. Winner och Advantage är den idealiska utrustningen för att hantera ämnen under hela produktionscykeln från inmatning till avstapling, men här finns även utrustning för vridning och tvärtransport.

PRS
PRS är ett retursystem för enkelsidiga kantlistmaskiner. Det hjälper operatören att själv hantera flödet i maskinen.
GPK
Modellerna GPK1-2, är vridstationer utrustade med dubbla stora konor för högpresterande automatiserade linjer med upp till 40 ämnen per minut.
ASTER
Inmatare / avstaplare med sugkoppar särskilt lämpliga för små utrymmen.
ROBOT
Med introduktionen av robot serien, utökar Biesse sitt utbud av produkter med skräddarsydda lösningar där flexibilitet och logistik är de viktigaste förutsättningarna för att uppnå fullt automatiserade lösningar.
LIFTER
Portalstaplare för att hantera staplar av skivor med stora dimensioner och höga vikter. Det är möjligt att ställa in maskinen enligt kundens behov för att nå en perfekt integration.
ADVANTAGE
Advantage är lösningen för linjer som kräver mediumhög prestanda där de viktigaste kraven för kontinuerlig matning är hög hastighet vid hanteringen och tillförlitligheten i nedläggningen av ämnen . Det är en inmatare/avstaplare med 15 cykler / min. produktivitet, som föreslås för linjer där önskad produktivitet 25-28 ämnen per minut.
WINNER
Winner är den idealiska maskinen för högpresterande automatiserade linjer. Den har ett brett sortiment av komponenter och kan kombineras med lyftbord och mekanisk separering av ämnen.
WINSTORE
Winstore 3D är ett 3 axligt automatiskt lagringssystem för plockning.