Wintersteiger ramsågar

DSG 200
Det är lätt att se skillnaden mellan produkter med kort livscykel och de som finns kvar på marknaden framgångsrikt under lång tid.

Skillnaden ligger i kvaliteten på produktens egenskaper och som också förklarar DSG 200 enorma framgång. Å ena sidan hävdar den sin exceptionellt bra marknadsposition på grund av dess prestanda och många andra funktioner, och å andra sidan förverkligar den passion, kompetens och erfarenhet av dess uppfinnare och utvecklare som har gjort den till en utomordentligt framgångsrik maskin.
DSG SONIC
Framtidsinriktad framgångsstrategi har sitt ursprung i medvetandet hos människor vars passion är att uppnå något som är över genomsnittet. Endast på detta sätt är det möjligt att producera utveckling som förutser inte bara morgon utan i övermorgon.

DSG Sonic gör detta inom tunnsågteknik.
DSG NOTUM
DSG Notum från WINTERSTEIGER är resultatet av en perfekt fusion mellan årtionden av erfarenhet och den senaste tekniken. Vårt mål är: den bästa tekniken till bästa pris för det ekonomiska inträdet i övre klassen!

DSG Notum visar sin styrka i rutinmässigt dagligt bruk och i dess typiskt effektiva sätt, till exempel vid produktion av högkvalitativa lameller (sågat faner) för:
Konstruerade golv
Flerskikt skivor
Dörrar
Fönster
Möbler
Skriv skivor
Musikinstrument och mycket mer