Jon Stenberg AB i Lindås är ett av de äldsta företagen i Sverige när det gäller träbearbetning. Det beror på att vi hela tiden legat längst fram och lett utvecklingen. Jon Stenberg AB har sitt hjärta i det idylliska Lindås, strax utanför Emmaboda i Småland. I över 80 år har Jon Stenberg AB försett svensk träindustri med Europas mest moderna utrustning.
Decennier av erfarenhet har gjort företaget till en ovärderlig kunskaps- och utvecklingskälla för alla som sysslar med träbearbetning. Men dit hade vi inte nått utan nära kontakt med framtiden.
Utvalda maskinleverantörer i Europa förser oss ständigt med ny och tidig kunskap om den tekniska utvecklingen i världen. Våra kunder vet att all utveckling bygger på erfarenhet och känner sig därför trygga i kontakten med oss. Tryggheten personifieras i det nära och förtroendefulla samtalet oss emellan.
Våra kunder vet att vi har den produktionstekniska kompetens som skapar fungerande helhetslösningar. Vi vet att den optimala anläggningen också kräver utbildning, service, underhåll och ett välskött reservdelslager.
Jon Stenberg AB i Lindås har all den erfarenhet branschen bygger sin framtid på.


Kreditrating
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Nyhetsbrev

Vill du ha vårt nyhetsbrev – anmäl dig här

Brevet sänds ut via e-post flera gånger per år.

Anmäl dig nedan så får du vårt nyhetsbrev nästa gång det skickas ut.

Prenumerera

Vår butik på Blocket.se