Biesse borr- och tappislagningsmaskiner för genommatning

TECHNO ONE
Genomloppsborrmaskin med 2 horisontella borrenheter och undre vertikala borrenheter.
TECHNO KFD
Genomloppsborrmaskin med 2 horisontella borrenheter samt övre och undre vertikala borrenheter.
TECHNO F
Genomloppsborrmaskin med enkel balk för undre vertikal och horisontell borrning. Axlarna rör sig på prismatiska gejder och digitala mätare visar axlarnas positioner ger precision och snabba inställningar.
TECHNO FDT
NC-styrd genomlopps borrmaskin med dubbla balkar, för övre / undre vertikal och horisontell borrning. NC styrningen av alla de rörliga axlarna, tillsammans med elektronisk aktivering av arbetscykeln , ger hög produktivitet och precision.
TECHNO S
Genomloppsmaskin för borrning och tappislagning med enkel balk för horisontell tappislagning och undre vertikal borrning. Den tidsinställda aktivering av injektorer och högtryckslimsystem ger maximal precision.
TECHNO SDT
NC-styrd genomlopps borr- och tappislagnings maskin med dubbla balkar, för horisontell tappislagning och övre/undre vertikal borrning. Den tidsinställda aktivering av injektorer och hög tryckslimsystemet ger maximal precision.
TECHNO KERNEL
Den nya genomloppsborrmaskinen Techno Kernel representerar den senaste utvecklingen av Techno-serien och är placerad i den övre delen av de mest moderna högpresterande maskinerna. Techno Kernel är en genomloppsborrmaskin med alla axlar motoriserade. Maskinens utrustning, inklusive horisontella enheter med oberoende spindlar, ett innovativt snabväxlingssystem för aggregat och ett nytt kraftfullt 3D-grafikgränssnitt minskar betydligt maskinens postningstid.