Vi har CNC-maskiner för alla behov

Jon Stenberg AB är ett begrepp när det gäller CNC-maskiner. Vi har levererat över 400 av Biesses CNC-fräsar till svenska marknaden. Biesse som är vår äldsta leverantör är idag en av marknadens största maskintillverkare och i deras program finns bland annat de välkända Rover maskinerna.

Fönster och dörrar

Tekniska lösningar för produktion av fönster och dörrar finns i ett brett utbud av maskiner från Rover CNC-maskin till multicenter som UniWin HP och UniProf, med ett integrerat mjukvarupaket som i realtid kontrollerar hela produktionsprocessen.

Fräsmaskiner med rasterbord

För nesting- applikationer har Biesse utvecklat CNC-fräsmaskiner med rasterbord. Beroende på typ av tillverkning finns olika modeller från Rover till Excel.

CNC-maskiner med balkbord

Med balkborden CTS/ATS/EPS finns inga begränsningar i positionering, fixering eller fasthållning med vakuum eller pneumatik.

Uniteam CNC-fräsar för byggkonstruktioner

Uniteam har funnits på svenska marknaden i ca. 10 år, och har levererat ett antal CNC-maskiner runt om i Sverige. Deras styrka ligger framförallt på bearbetning av massivträbalkar och CLT (Cross laminated timber).

Biesse CNC-maskiner för fönster och dörrar

Tekniska lösningar för produktion av fönster och dörrar finns i ett brett utbud av maskiner från Rover bearbetningscentra till multicenter som UniWin HP och UniProf.

Biesse CNC-maskiner med rasterbord

För nesting- applikationer har Biesse utvecklat CNC-maskiner med rasterbord. Beroende på typ av tillverkning finns olika modeller från Rover till Excel.
Biesse CNC-maskiner med balkbord

Biesse CNC-maskiner ROVER. Med balkborden CTS/ATS/EPS finns inga begränsningar i positionering, fixering eller fasthållning med vakuum eller pneumatik.

Uniteam CNC-maskiner för byggkonstruktioner

Uniteam CNC-maskiner för bearbetning av massivträbalkar och CLT (Cross laminated timber)