Biesse flexibla borr- och tappislagnings-maskiner

FTT
FTT är Biesse´s nya flexibla genomloppsborrmaskin som kombinerar hög produktivitet med kapacitet för bearbetning av små serier. De oberoende vertikala och horisontella bearbetningsenheterna möjliggör bearbetning av ämnets 5 sidor och hög produktivitet (bearbetning av två ämen samtidigt). Den automatiska verktygsväxlaren på borrenheterna tillåter snabb inställning utan fel.
MATRIX FT
Matrix FT är en CNC-borrmaskin med genommatning som gör det möjligt att behandla en arbetsorder i sekvens och med noll inställningstid. Matrix FT är den idealiska maskinen för tillverkare av monterade möbler och för kompletterande produktion för underleverantörer.
MATRIX KT
Matrix KT är en CNC-borrmaskin med genommatning som gör det möjligt att behandla en arbetsorder i sekvens och med noll inställningstid. Matrix KT är den idealiska maskinen för möbeltillverkare eftersom den kan integreras i linjer.
VEKTOR
Flexibel vertikal CNC-styrd genomlopps borrmaskin som kan borra, fräsa och infoga beslag på ämnen med olika dimensioner utan manuell inställning. Den dynamiska hanteringen av ämnet sker genom patenterad matar kedja.
IDRAK
CNC-styrd vertikal genomloppsmaskin för borrning, limning och tappislagning samt isättning av monteringsskenor. Maskinen kan bearbeta alla horisontella möbelkomponenter. Den kan anslutas med övriga maskiner i Vektor-och Krono-serien.
KRONO
Vertikal, CNC-styrd genomloppsmaskin med lutande arbetsyta med automatiska sugkoppar. Maskinen kan bearbeta komplexa ämnen efter varandra. Krono har bl.a. en revolver med 10 platser och borrlåda med separat avropbara spindlar. Den snabba verktygsväxlingen reducerar bearbetningstiderna till ett minimum. Maskinen är idealisk för bearbetning av dörrar, bordsskivor, hyllor och beslag. Idealisk för bearbetning av dörrar, toppar, hyllor och formade ämnen.