BiesseViet putsmaskiner

NARROW
Narrow 224 är rätt maskin för att bearbeta golv och fönsterkomponenter. Den kan komponeras som en under- eller överputs eller sammansatt med de två maskinerna tillsammans. Uppbyggnaden av maskinen är öppen för bättre motsvara behovet hos olika användare.
S211
S211 har kompakt storlek och en liten ram som passar perfekt till mindre företag. Bästa prestanda garanteras. Dess mångsidighet gör maskinen till den perfekta lösningen för att tillfredsställa alla behov som kalibrering och första slipning.
S1
S1 är en fullt utrustad slipmaskin med upp till två arbetsaggregat och är speciellt konstruerad för att möta behoven hos företag som söker funktion och teknik. Maskinen kan skräddarsys för att bäst passa arbetsprocessen S1 skall utföra.
S2
Tre slipband för olika arbetsbredder och längder, fast eller rörligt huvud: många alternativ för att göra arbetsprocessen automatisk och bibehålla huvudfokus på den färdig produkten. Alla S2 möjligheter är produktorienterade: maskinen kan skräddarsys och alla arbetsförhållanden ges stor uppmärksamhet. Alla tillgängliga alternativ gör att maskinen kan anpassas till enkla eller komplicerade behov.
S3
Den höga specialiseringen av S3-serien ger bearbetning och resultat över förväntan: ämnena kan fin kalibreras, samtidigt som slipning gör att ytorna känns helt rena. ett stort antal versioner och tillbehör och de obegränsade anpassningsmöjligheterna gör att S3 lämpar sig för arbetsprocesser både inom både enkla och komplexa linjer, med särskild tonvikt på de färdiga produkterna.
S3 INF
S3 Inf, underputsversionen av S3 kombinerar prestanda och lösningar som redan finns på överputsen inkl. slipband längd på 2620 mm. I kombination med en överputs, kan bearbetning av båda sidor av ämnet ske i ett pass.
S4
S4-serien skapades för att hantera de typiska behoven för storskalig produktion. Det moduluppbyggda konceptet som kombinerar erfarenhet av Valeria modellen med de nyheter som testats i S3, ger stort urval av konfigurationer. 3250 mm långa slipband, standard på denna serie, är den bästa lösningen för kraven på hög produktivitet eller tillverkning som påverkar livslängden på slipbanden.
SPINBRUSH SSL
SpinBrush serien är en smart blandning av intuition och innovation för att förbättra arbetsprocessen. SpinBrush kombinerar patent och tekniska detaljer inriktade på ett revolutionerande koncept av möjliga lösningar som stärker de avsevärda och säregna funktionerna för produktens bearbetning.