Selco plattuppdelningssågar

SEKTOR 4-serien
Den nya Sektor 4-serien erbjuder platt sågar som kan uppfylla de små och medelstora företagens behov, eftersom denna har utformats särskilt för enstycks produktion eller små serier. De kompakta yttermåtten, de tekniska lösningarna, den kompletta grundutrustningen och användarvänlig styrning gör Sektor till den nya referenspunkten för sin marknad.
.
WN 6-serien
Nydesignade, högpresterande och lättanvända plattuppdelningssystem. Maskinerna kännetecknas av en riklig standardutrustning inklusive pneumatisk låsning av sågklinga (Quick Change), elektronisk justering av ritsklingan (Digiset) och motoriserad höjning av klingan. Innovativa lösningar som Twin Pusher, vridstation och automatisk anpassning av ritsklingan gör dessa sågar unika på marknaden.
WN 7-serien
WN 7-serien är resultatet av en teknisk utveckling med de mest moderna och innovativa tekniska lösningarna för att effektivisera produktionen och kvaliteten. WN 7-serien är en plattsåg som möter upp mot högt ställda förväntningar.
OPTIPLANNING
För att komplettera utbudet av plattsågar finns det
ett optimeringsprogram, OPTIPLANNING, som automatiskt kan importera data, anpassas efter höga, låga och medelstora produktionsvolymer, generera kaplistor samt överföra resultaten till plattsågen.
WNA 600 Synchro Logic
Plattsåg med automatisk matning för behoven hos medelstora och stora möbelproducenter och underleverantörer. Maskinen finns även i versioner med hydrauliskt roterande bord. Denna vinkelanläggning är designad för maximal produktivitet och flexibilitet: CNC-styrningen analyserar snittbilder och optimerar arbetsflödet för att minimera antalet cykler.
WNA 600 Shuttle System
Vinkelanläggning för att tillgodose behoven hos medelstora och stora möbelindustrier och underleverantörer. Maskinen finns även i versioner med hydrauliskt roterande bord för huvudsnitt. I motsats till Synchro Logic sker överföringen av remspaketen efter längssnittet till tvärsnittet via ett speciellt skyttel-system.
Uppdelningsceller utrustade med komplett utmatningssystem
Biesse erbjuder flera lösningar för utmatning, enligt specifika produktivitetsbehov, automation och tillgänglig golvyta.
Programvara för hantering av sågade ämnen
Programmet Smart Stacking förenklar hanteringen av staplar som matas ut genom att grafiskt hjälpa operatören att separera olika stora staplar från varandra.