Trä & Teknik 2-5 september

Vi visar ett stort urval ur vårt sortiment på Trä & Teknik i Göteborg.

Tillsammans med våra leverantörer kommer vi att på över 1000 m² visa intressanta nyheter som hjälper dig att effektivisera din produktion. Ur våra tre produktben Massivträ, CNC-maskiner och Ytbehandling kommer vi bl.a. att visa följande maskiner:
    Nyheten Rover A 1643 med 5-axligt arbetshuvud och ett nytt säkerhetssystem med bumpers.

    Kantlistmaskin Roxyl 5.5 med AirForce System, ett system för att med hetluft applicera laserkantlist. Denna maskin är dessutom utrustad med ett returbanesystem och betjänas av en robot från Evert Johansson. Roboten hämtar detaljen och lämnar den på rätt position i maskinen. När detaljen kommer tillbaka vänder roboten den och lägger in den för att kantlista nästa sida eller staplar ner den. Lösningen ger minimal omställningstid, kaotisk produktion av småserier och obemannad produktion.
Biesse Rover C för trapptillverkning.

Nyheten bSolid som är Biesse´s nya CAD/CAM-program för full 3D-konstruktion och beredning.

Selco plattsåg Sektor 450

Viet putsmaskin S1 213 T/KRT.

5-spindlig riktlisthyvel Compact från taiwanesiska Leadermac

Wintersteiger TRC-M Easy, mycket användarvänlig spackelmaskin.

Nyheten Vertongen enkeltappmaskin Pentho Compact 4 Performance där vi kommer att visa ett smart sätt att tappa enkelbågar på ett effektivt sätt.

Optimeringskap från System TM
    På plats finns också representanter från våra leverantörer Uniteam som informerar om KL-trä (CLT) som är en snackis inom bostadsbyggandet just nu, samt från Venjakob och Makor.


Dessutom finns våra produktspecialister/säljare på plats för att hjälpa dig. Deras erfarenhet och kunskap tillsammans med vårt maskinutbud och vår helhetssyn bidrar till en effektivare produktion och bättre lönsamhet för ditt företag.