Tredagars

Inside Biesse i fokus när Jon Stenberg AB arrangerar Tredagars i Italien

Nu har du möjlighet att följa med oss till årets upplaga av Inside Biesse – tre intensiva dagar med ett besök hos en av världens största tillverkare av träbearbetningsmaskiner som resans höjdpunkt. Vi tar del av branschens alla nyheter, har möjlighet att knyta nya kontakter, gör intressanta studiebesök och får dessutom tid till några av Italiens små guldkorn i form av god mat och vackra miljöer.

De positiva tendenser som marknaden upplever just nu märks också hos oss Jon Stenberg AB i Lindås. Orderingången har ökat mer än 30 procent jämfört med förra året och vi märker en framtidstro hos kunder och partners.

Tredagars hos en av branschens giganter
En av marknadens verkliga giganter, italienska Biesse, visar också en ökning på cirka 30 procent det första halvåret 2015. En anledning är företagets förmåga att leda utvecklingen i en mycket föränderlig bransch, där det händer mycket med såväl maskinteknik som utveckling av mjukvara och nya sätt att ”tänka produktion”. Biesse arrangerar varje år ”Inside Biesse”, där besökare från hela världen får ta del av företagets produktion, produktnyheter och trendanalyser.

Välkommen att följa med oss på Tredagars till Italien!
För intresseanmälan och mer information klicka här så kontaktar vi dig personligen.

Program

13 oktoberSamling i Köpenhamn på kvällen.
14 oktoberTidig avresa till Bologna, Italien. Vi stannar till vid några intressanta platser på väg till vår slutdestination Pesaro.
15 oktober”Inside Biesse” – en heldag hos Biesse.
16 oktoberHemresa direkt på morgonen. Åter i Köpenhamn vid middagstid.